Boerenmidgetgolf - Boerderij de Kolke Voorst

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boerengolf bestaat al langer, maar boerenmidgetgolf is relatief nieuw. Op 3 april 2005 is de boerderijmidgetgolfbaan bij boerderij "De Kolke" geopend. En je hoeft echt niet van slag te raken door slechte weersomstandigheden, want er zijn 9 banen volledig overdekt.

Alle banen hebben oude landbouwwerktuigen als hindernis en zijn aangelegd in onze voormalige bloemenkas. Speciaal voor kinderpartijtjes die met een gevulde picknickmand worden afgesloten. Een hele mooie gelegenheid. In plaats van een picknickmand kunt u er ook voor kiezen alleen een drankje en snoep aan te bieden.

Natuurlijk kan dit sportieve vermaak ook afgesloten worden met een broodtafel of een barbecue. Met regenachtig weer is dit mogelijk in de kas en als het mooi weer is buiten op het terras met een prachtig   uitzicht over de landerijen. De barbeque en broodtafel is in verschillende prijsklasses verkrijgbaar. Natuurlijk is iedereen welkom om een balletje te slaan.

Graag vooraf even bellen om de baan te reserveren!
Onze kas
Het is misschien een leuk idee om het boerenmidgetgolf te combineren met een arrangement op boerderij 'de Adelaar' van de familie Smeenk. Dit is een veeteelt bedrijf met minicamping aan de Rijksstraatweg. Dit arrangement "Op z'n boerenfluitjes" is een rondleiding met vertelling en wandeling en duurt ongeveer 3 uur.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.
Onze kas
 
Copyright 2016. All rights reserved. Boerderij de Kolke.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu